Uživatelské jméno Heslo Zapomenuté hesloZaregistrovat se
zpět na nápovědu

Přihlášení uživatele po odhlášení systémem

Pokud budete pracovat na vyplňování formuláře, např. při tvorbě nebo vyplňování evaluačních dotazníků, můžete průběžně vyplněná data ukládat.

  1. Pokud však přerušíte svou práci na více než 20 minut, systém vás odhlásí a vypíše informační zprávu. Abyste o vyplněná data nepřišli, budete vyzváni ke znovupřihlášení.
  2. Ve druhém okně se znovu přihlaste.
  3. Vraťte se do původního okna.
  4. Dovyplňte rozpracovaný formulář.
  5. Uložte ho.

Původně vyplněná data (před odhlášením) nebudou ztracena.